Miljøvennlig sparing

Å tenke hvordan man kan leve mer miljøvennlig, blir stadig mer vanlig og ikke minst viktig. Det forventes at man skal ta smarte, miljøvennlige valg, som å kjøre kollektivt, kildesortere søpla, handle mindre klær og ha meatless Monday hver uke. Men det finnes ganske mange små, enkle grep man kan gjøre for å leve mer miljøvennlig og samtidig spare penger – alt i forbindelse med kjøkkenvanene dine (hint: det handler mye om matsvinn).

1

Boligprat med Aktiv Bjørkelangen

Er du på jakt etter ny bolig? Aktiv Bjørkelangen gir deg gode råd om hva du bør se etter på visning, og hva du bør sjekke/tenke igjennom i forkant og etterpå.

Strekker ikke studiestipendet helt til? Her er 5 studenttips!

Det er nå tre uker siden skolestart og mange studenter har kanskje begynt å merke at pengene forsvinner fort fra konto. Her er noen tips til hvordan du får mest ut av pengene som student.

Hvordan gikk det med parene som satt opp budsjett?

For en god stund tilbake arrangerte jeg, Siri, en konkurranse mellom to samboerpar der de skulle sette opp budsjett for en måned å prøve og følge det. Les om hvem som vant og ikke minst hva de lærte her.

Konkurranse mellom to par som skal følge et planlagt budsjett

Jeg, Siri, har utfordret to samboerpar til å bli med på en konkurranse der de ble bevisstgjøres på sitt forbruk, de som er nærmest budsjett vinner konkurransen.
froydisaaserud

«Det skjer aldri meg» - hvem skjer det med da?

Vi opplever ofte at overskriften på dagens blogginnlegg er svaret til mange når vi snakker om personforsikring. «Det kommer ikke til å skje meg noe» - og selvfølgelig skulle vi ønske at det var slik. På en annen side må vi være ærlig å si at det skjer med noen.

Juletips

Vi nærmer oss jula med stormskritt, og det er sikkert mange av dere som allerede har kommet godt i gang med juleforberedelsene allerede. Siden jeg ikke er typen som er tidlig ute med juleforberedelser kommer dette blogginnlegget også litt sent. Men jeg tenkte å gi dere litt forskjellige tips til jula.

Hva skjer når du fyller 18 år?

Når du fyller 18 år har du ansvar for din egen økonomi, du kan styre sparekontoen selv, få Visa Classic, søke om kredittkort, ja rett og slett alt en voksen person kan gjøre.

Hvorfor spare i fond?

Fond er en samling av mange aksjer i forskjellige selskaper, som blir forvaltet av en fondsforvalter. På grunn av at fond inneholder flere aksjer reduseres risikoen da det vil være tryggere enn om du setter alle pengene i et aksjeselskap. Dette fordi selskapsrisikoen blir betydelig redusert. Forvalteren vil til en hver tid passe på å investere i det han/hun mener gir høyest mulig avkastning over tid.

Har du husket å forsikre deg og dine verdier?

Vi er nå en uke ut i august og det betyr at studiestart nærmer seg, for mange betyr det også å flytte hjemmefra for første gang. Fram til nå har du kanskje ikke tenkt så mye på forsikringer og «sånne voksen ting», men en del av det å bli voksen og flytte hjemmefra handler om å ta mer ansvar.
Dame ser på pc med flytte esker i rommet. foto

Boligjakten

Nå som Marius og jeg vet hvor mye vi kan låne starter boligjakten, og det er mye å ta stilling til. I dag tenkte jeg å dele mine tips til boligjakten med dere.

Velkommen til vår blogg

Som lokalbank er vi opptatt av å nå fram til alle våre kunder, både unge og gamle. Bloggen er en satsing mot den yngre kundegruppen vår, men selvsagt er alle velkomne til å lese her!

Ung minstepensjonist

Jeg har spurt vår kunderådgiver Marianne om å skrive litt om personforsikring. Her får dere en liten innføring i konsekvensene av å bli ung ufør.

Er kredittkort noe for ungdommen?

Jeg opplever stadig at mange kunder, spesielt ung, har feil oppfatning av kredittkort. Vi forbinder det gjerne med Luksusfellen og store forbrukslån. Et kredittkort er din beste venn på ferie og ved netthandel, så lenge du klarer å betale tilbake.

Andre blogginnlegg